Login Form

Hej alla

Nu är Fibern, Bredband på GÅNG!!!

Som säkert är bekant för de flesta fick vi i våras avslag på vår bidragsansökan till Länsstyrelsen och den vägen att få installerat FIBER stängdes därmed. Staten har släppt till ytterligare 850milj för hela landet, varav Skåne kanske får ca 100 milj. Det finns redan bidrags ansökningar i Skåne för ca 980 milj., så vi ser små möjligheter inom överskådlig tid att få finansierat vårt fiber projekt denna väg.


Vi har därför arbetat fram ett NYTT mycket attraktivt ALTERNATIV i samverkan med byarna Billinge, Stockamöllan samt Munkarp och Hallaröds området, vår kommunikationspartner Zitius och i samarbete med kommunerna Eslöv och Höör.
Zitius kommer att driva projektet. Systemet beräknas börja driftsättas 4 kvartalet 2017.


Nu är det därför dags för dig att anmäla sig:

1. För det första måste alla göra en ny intresseanmälan. Har du redan tidigare dig anmält till Bosarps Fiber skall du redan vara anmäld, men kontrollera gärna. Detta gör man på www.fibertillalla.se genom att följa några enkla steg:

  1. Knappa in gatunamn och nummer. När det är klart länkas man vidare till ditt aktuella område. (Om inte gatuadressen går att knappa in får man kontakta Zitius så lägger dom till den).
  2. Komplettera kontaktuppgifterna och klicka på "Anmäl intresse". Du får efter ett tag ett bekräftelsemail på att du registrerat dig

2. För det andra måste alla teckna ett bindande avtal. Detta finns också på www.fibertillalla.se

Knappa återigen in gatunamn och nummer så kommer du till sidan.
För att teckna avtalet kan man ladda ned anslutningsavtalet, skriva på och skicka in. Det ska också inom en snar framtid gå att underteckna avtalet digitalt med BankID.

DEADLINE FÖR ANMÄLAN är DEN 30 NOV 2016.

Priset för anslutningen beräknas till 21.900:- kr, nu finns det också möjlighet att betala månadsvis om man inte vill betala hela summan på en gång – titta under fliken Vad kostar det? (www.fibertillalla.se)


Vi vill också bjuda in dig till ett nytt infomöte den 10/11 kl.19.00 på Gya i Stehag där du kommer att få senaste infon och möjlighet att ställa frågor. Vår kommunikationspartner Zitius samt kommunerna från Höör och Eslöv kommer att medverka.
Anmälan till infomötet görs senast 8 nov här eller till Sven-Olof Hägg på tel 070-54 100 58. Vi bjuder på kaffe och kaka!

Har ni fler frågor hör gärna av er till oss i styrelsen!

Med Vänlig Hälsning
Fiberföreningarna i Bosarp, Kärrstorp, Öslöv, Billinge, Stockamällan, Hallaröd, Munkarp

www.bosarpsfiber.se
www.hallarod.eu/fiber-i-hallarod
www.billinge-stockamöllan-fiber.se